מדוזות בעם

איך לתפוס מדוזה

תחרות צילום מדוזות

 

מדוזה היא בעל-חיים מסתורי ואנחנו עדיין מנסים להבין אותה- זמני הופעתה, דפוסי נדידתה והשפעתה על בני האדם ועל הסביבה.

במדוזות בעם אנחנו עוקבים אחרי מיקומן של מדוזות בים התיכון, ממפים את תפוצתן ועוקבים אחר הנחילים בחופי ישראל. לשם כך, אנו נעזרים בנתוני מדע אזרחי שמתבססים על דיווחים של אזרחים בחוף ובים שיעזרו לנו לפצח את התעלומה שהיא מדוזה.

גם אם עדיין לא הבנו אותה לגמרי, על דבר אחד כולם מסכימים: המדוזה היא יצור יפהפה ופוטוגני להפליא.

צילמת מדוזה בזמן ביקור בים או בחוף? מדוזות בעם מזמינים אותך להשתתף בתחרות צילום נושאת פרסים, בשיתוף עם iDive, מגזין הצוללים הישראלי.

כל מה שצריך לעשות זה להירשם לאתר מדוזות בעם (www.meduzot.co.il), למלא את טופס ההרשמה ולשלוח לנו את התצלומים הכי מוצלחים של מדוזות שתפסת בעדשת המצלמה בארץ ובעולם, מכל עת.

*התחרות ללא דמי הרשמה ומיועדת לצלמים חובבנים ומקצוענים כאחד

 : : : להרשמה וכללי השתתפות : : :

התחרות פתוחה מ- 10/12/2020 ומזמינה צלמים חובבנים ומקצועניים, להגיש סידרה בת 3 תצלומים תת-ימיים של מדוזות בסביבת חייהן הטבעית. אפשר להגיש תצלומים שצולמו בארץ וברחבי העולם, מכל עת.

 

 

ההרשמה לתחרות בטופס הרשמי מציינת אוטומטית את הסכמת הצלם/ת לכללים שנקבעו לתחרות. לוח הזמנים

  1. כל צלם רשאי להגיש סדרה אחת בת 3 צילומים.
  2. מועד אחרון להגשת הצילומים 10/1/2021
  3. יש להירשם לתחרות ואת הסידרה יש לשלוח בפורמט JPG ברזולוציה של 2000 פיקסלים רוחב מקסימום. את הצילומים יש לשלוח ליעל מור מהאגודה הישראלית לאקולוגיה ולמדעי הסביבה דוא"ל: yael@isees.org.il בכותרת המייל יש לציין: תחרות צילומי מדוזות + שם מלא
  4. תצלומים שיוגשו לאחר ה10/1/2021 לא יתקבלו לתחרות.
  5. הכרזת הזוכים תערך בדף הפייסבוק של מדוזות בעם, של iDive ושל האגודה הישראלית לאקולוגיה ולמדעי הסביבה בתאריך 31/1/2021.

הפרסים

 

צוות השיפוט

 

 : : : להרשמה וכללי השתתפות : : :